Nejnovější recenze ze sekce Keyboardy
Nástroj je multifunkční a pár dnů po nákupu se teprve "seznamujeme", zatím to jde skvěle. Výrobce/ distributor z Asie nepamatoval na držák na obalu ( hmotnost není závratná, rozměry OK , i s dlouhýma rukama se to v jednom špatně přenáší - před rozbalením! Pak to hravě přenese vzrostlé dítě.
- Kvalitní klávesy pro děti
Doporučuji
Krásný zvuk,plno funkcí,je velmi lehký a dá se dobře přenášet.Dcera je z něj nadšená.
- Určeno pro vnučku ke cvičení, klavír se domů nevejde
- Mechanika kláves celkem realisticky napodobující chování kláves klavíru
- Výběr zvuků, efektů, doprovodu
- Výstup na sluchátka, vstup na mikrofon
- Hlasité reproduktory
- Intuitivní ovládání
- Nízká hmotnost
- Vhodné pro malé děti
- Hezký zvuk
Výkon,cena.
Pro mou amatérskou činnost je to velmi výhodný produkt, splňuje mé požadavky, doporučuji.
moderní zvuk, přehledné ovládání
- Kvalitní . Doporučuji.
Zatím dobré.
Hraje hezky, ale dosud jsem díky nedodanému návodu z e-shopu Kytary.cz nebyl schopen prozkoumat vše, co klávesy umí. Doufám, že mi návod brzy poštou a budu moci využít vše, co nástroj umí.
Yamaha YPT 370
Přidáno: 10. října 2024
(naposledy upraveno 10. října 2024)
Zakoupeno v Prokapelu.cz
Doporučuji - více funkcí , než jsem očekával
- výborný nástroj
- funkcionalita dle očekávání
za rozumné peníze dostačují nástroj, pro začátečníky super
- velmi dobrá cena
vse funguje jak ma , spokojenost s vyberem, dobre klavesy pro zacatecnika
- Good product
Very nice and easy to use.
- jednoduchý design
- bez zbytečných funkcí
- dynamická klávesnice
Klávesy jsem si koupila kvůli učení. Z několika zdrojů mi byla doporučena značka Yamaha jako spolehlivá, ať už si vyberu jakýkoliv typ kláves. NP 15 jsem si vybrala hlavně proto, že mají dynamickou klávesnici a nemají přebytečné funkce a displej. Díky absenci milionu tlačítek a displeje vypadají o dost lépe, než srovnatelné keybordy. Přesto mají mnoho možností nastavení (víc než zatím využiji). Zatím jsem z nich docela nadšená, jasně není to pianino, ale pro učení se mi zdají perfektní.