Nejnovější recenze ze sekce Keyboardy
- Užasné vyučující klavesy :)
- wow- kvalitne nasamplovane vzorky (za tuto cenu)
- MIDI
- nahravani
- dynamika
- vystup na sluchatka neni cisty - sumi to.
- nahravat lze jen 1 stopa
- neni stereo
- dobrý poměr ceny a kvality
- kvalitní zvuk
- nízká váha
- Chybí návod v češtině
Zatím se seznamuji. Klávesy mají kvalitní zvuk. Spookojenost a má očekávání byla splněna.
Dobrý zvuk, dobrá volba
- video recenze na e-shopu
- chybí český návod
- .
- funguje i na baterie AA
- za málo peněz hodně muziky
OK
S ohledem na cenu, není co vytknout, den před koupí těchto kláves jsem vracel jiné klávesy jinému obchodu. Byla to čínské produkce, jen o 300,- Kč levnější, 62 kláves, mikrofon, adaptér ale nepoužitelné. Tyto jsou pro děti ideální pro první hudební snažení, dobrý zvuk a kvalita kláves. K úplné spokojenosti bych uvítal klasické jedno / dvojprsté hraní akordů (dur mol 7) a malinko jednodušší zapínání funkce akordů.
- Spolehlivost
Za ty peníze, levnější než stojan s doplňky
- Splňuje předpoklady
- Kvalitní přístroj, splnil mé očekávání.
Doporučuji přístroj pro každodenní používání. Hrají na něj dětem v MŠ a naprosto splnil má očekávání. Ve srovnání se starým přístrojem, který jsme měli je nejméně o třídu lepší. Jsem nadšená! Dala jsem na doporučení mladé kolegyně, která je velmi dobrá pianista. Cena je vzhledem ke kvalitě velmi příznivá.
s produktem se stále seznamujeme takže zkušenosti teprve sbíráme
OK
- Solidní značka, klávesy hrají dle očekávání dobře
Pěkný den! Vyjádřím se později..,zatím klávesy"testuji"(nehraje se,-a tak pouze ve svém nahrávacím studiu.) Jary
- Dobrý nástroj pro začátečníky
Nevím kde ostatní kupovali tento nástroj ale já k němu dostal manuál v češtině. Kupoval jsem ho u Fi. - Hudební dům s.r.o.
- Chybí český návod