Nejnovější recenze ze sekce Keyboardy
- Pro začátečníka ideální
- spousta různých stylů, zvuků, možnosti nastavení
- výborný zvuk
Rozhodně mohu všem tyto klávesy doporučit. Měl jsem obavu, že když s klávesami teprve začínáme, bude to hodně složité na ovládání. Je pravda, že funkcí mají tyto klávesy nepřeberné množství, ale jsme opravdu nadšeni.
Zboží zakoupeno pro začátečníka velice vhodné pro děti
- .
- Krásný nástroj, zvuk a výbava v dané cenové kategorii
- Ovládací tlačítka jsou gumová, velmi drobná (jemná) a působí fórovým dojmem. Stisknutá poloha tlačítek není nijak jednoznačně definována. Nevím jak dlouho při četnějším používání vydrží... U modelu PSR-E360 jsou tlačítka pevnější a s mikrospínači - je však na výbavu chudší a displej není podsvětlený.
Návod vyžaduje jistou digitální gramotnost. Protože výrobek míří do rukou tatínků, dědečků či dokonce pradědečků, mohl by být návod ještě širší, ještě srozumitelnější (což se týká firmy Yamaha).
Yamaha PSR E473 SET
Přidáno: 1. října 2023
(naposledy upraveno 1. října 2023)
Zakoupeno v CMI Music s.r.o.
- Neoriginální stojan - nejde připevnit ke klávesám.
- Je to chytřejší než já.
Krasně hraje.
Kvalitní nástroj za super cenu.
Krasny design, velikost, vaha. Syn se teprve uci hrat.
- kvalita
- všechno
Za málo peněz hodně muziky, Naučí vás to hrát, intuitivní.
- Kvalita
- Hlasitost
- Dcera 6 let - nadšená
- Otec - nadšen
- Spousta možností nastavení
- Na stojany moc malé
Za tu cenu perfektní, nejoblíbenější dárek od dcery.
Byl určen jako dárek.
- Odpovídající poměr cena/kvalita.
- USB MIDI
- Jednoduché ovládání
- Sustain pedál není součástí balení
Po zapnutí není žádná čekací prodleva a piano hraje okamžitě. Zabudované 2x6W reproduktory nemají žádný ohromující zvuk, ale do sluchátek nebo externích repro jde zvuk pěkný. Trochu zamrzí absence sustain pedálu, který je nutné přikoupit samostatně. USB MIDI funguje jak s PC, tak na Androidu, skvělé pro různé výukové aplikace. Pro výuku nebo nějaké nenáročné hraní určitě dobrá volba.
teprve se z nástrojem seznamuji,bez návodu v knižním provedení to není jednoduché
- Klávesnice je pro mou začínající dceru a funguje správně a splnila očekávání, která jsme měli.
- Klávesy mají spoustu nových funkcí skvělé zvuky se spoustou efektů
Displej mohl být větší rovněž tak vnitřní paměť
momentálně jsem ve zkušebním módu, ale vše funguje jak má
- malé rozměry
- příjemný zvuk
- snadno přenosné klávesy
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »