Nejnovější recenze ze sekce Keyboardy
Za tu cenu výborný a všestranný nástroj. Bohužel, má jen 30MB paměti na další nástroje. A to je málo. :-( Nástroj, o řadu vyšší má už 60 MB, ale je o 5000,- dražší. :-( V dnešní době jde v obou případech o zanedbatelnou kapacitu. Jinak spokojenost.
vhodné pro základní výuku a hru začátečníků i pokročilejších hráčů
set je cenově výhodnější, než kupovat po jednotlivých produktech
- Je to dárek k vánocům a jsem spokojená
Velmi dobře hodnotím zvuk, ovládání, malé klávasy jsou vyhovují, jdou lehounce. Pro začatečníka a pro dětí skvělý, malý a přenosný nástroj. Součástí je síťový adaptér, což není samozřejmost u celé řady výrobků této kategorie. Připojením jakékoliv aktivní reprosoustavy se pěkný zvuk ještě umocní. Cena je dalším plusem.
- Krásný zvuk, hodně variant aplikací, lehký - dobře se přenáší.
Perfektní domácí zábava, když se nemůže chodit do společnosti.
Pořízeno pro dceru na zábavu. Máme krátce. Zatím vše v pořádku.
plně vyhovuje pro základní výcvik a učení
- Neuvěřitelně hodně možností
- Spousta známých melodií
- Výukový režim
- Neuvěřitelně nízká cena na to co všechno umí
- Podsvícené klávesy při výuce
Jsem úplně nadšen. Byl to dárek pro dceru a hrajeme celá rodina. Opravdu velice povedené. Možnost připojení sluchátek. Jsme začátečníci, ale baví nás to.
- nefukční
- Maximalni spokojenost
- Skvele klavesy tak pro motivaci a zabavu jak pro skolni cviceni. Podsvicenost klaves lze vypnout ale prave to motivuje vsechny v rodine ke interakci. Deto misto lesteni skla na pristrojech radeji zkoumaji a tvori na klavesy. Vyhra!
hezký design, snadná obsluha, cítím se s ním jako doma, dobrá věc pro začínající i později
- Objednáno pro manželku. Spokojenost.
- mnoho funkcí
- krásný zvuk
- super
Pro potřeby mateřské školy naprosto vyhovující
- Super zvuky, doprovody, ovladatelnost,cena...
- Zatím,v rámci ceny nic.Teprve se seznamuji.
Super keyboard s výbornými zvuky, ovladatelností, doprovody, vniknutí formy Korg na trh s keyboardy. Možná má Yamaha více možností, ale jako muzikant si ještě pamatuji na legendu Korg Poly 800 a proto pro mě jednoznačně KORG!!!
- Dobré pro začátečníky
- Hezký zvuk
- Výukový program
- Perfektní nástroj
- kupováno pro děti - váha a držadlo pro přenos
- podsvícené klávesy
- aplikace Chordana play
- provoz na baterie
- malá hloubka - vejde se na dětský stůl
- přiložený napájecí zdroj
- zdrsněný povrch kláves - prsty nekloužou
- audio vstup jack 3.5 mm
- Dance mód
- vstup pro dynamický mikrofon
- lze použít jako USB MIDI master keyboard
- MIDI IN/ přes micro USB
- bytelná konstrukce
- nemá pitch bend jako CT-S 300
- pouze jedna barevná varianta. CT-S 200 má tři barevné varianty.
- maximálně čtyři podsvícené klávesy
- lepší by byl USB-C konektor místo micro USB z důvodu robustnosti.
- z důvodu zemních smyček je někdy potřeba použít pro odrušení zvuku u audio vstupu (při spojení s NB atd.) kabel s oddělovacím trafem Soundking BJJ301 (jsou i jiné konektorové varianty). Toto platí všeobecně, není to problém jen těchto kláves.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »