Nejnovější recenze ze sekce Keyboardy
Nechala jsem si poradit prodejcem, vnučka je nadšená.
Nástroj fajn, v provozu je denně, cvičím a cvičím. nejedná se o stroj posilovací, ale keyboard :-)
Nástroj s příslušentvím mám krátce, oživuji staré dovednosti. Takže se uvidí. :-)
-zatím žádné negativa k produktu.
- Doporučuji pro všechny hráče
- Mnoho vestavěných skladeb, rytmů, tónů a dalších zvuků
- Podsvícené klávesy
- Výukový program je skvělý
- Hlasový učitel
- Automatické doprovody
- Krásný vzhled
- Při neaktivitě, hrají potichu nějakou skladbu, aby bylo vidět, že jsou zapnuté, a po určitém čase neaktivity (třeba 30min) se samy vypnou
- Celkem lehké a malé
- Nejlepší cena/výkon
- Pomalé vybírání funkcí (kontrast, jas, MIDI, jack, atd.), musí se zmáčknout až moc tlačítek, ale zvyknete si
- Stojan na noty se pouze lehce zasadí a při nemotorném pohybu nebo přemisťování může spadnout nebo z něj může spadnout tablet či noty
- možnosti nastavení
- kvalita zvuku
Tento keyboard bych doporučil začátečníkům na klávesové nástroje. Je to sice hlavně pro keyboardisty, ale tento stroj dokáže zastoupit i klavír. Zvuk je sice trochu podprůměrný, ale za tuto cenu se to vyplatí. U koupi těchto kláves doporučuji dávat pozor při výběru stojanu. Možnost výběru z mnoha zvuků (a doprovodů) a rozdělení klaviatury na část pravou a levou je velká výhoda. S rostoucí hlasitostí a s více hlasy kvalita zvuku bohužel klesá. Při koupi tohoto keyboardu si dávejte pozor na to, že má jen 61 kláves, takže ne vždy budete moci hrát oktávy.
Top kvalita a cena! Zbožnuju moje Yamachu!
- Detske mody
- Jednoduche ovladani
- Pro trilete/predskolni dite idealni
- Design
- Klavesy jdou typicky zlehka a bez jakekoliv snahy napodobit skutecny klavir (ale to je uvedene primo vyrobcem)
Jsem rad, ze jsem nekoupil "dospely" model s dynamikou klaves a slozitejsim ovladanim. Pro triletou dceru by to byl nesmysl, a na tomhle miluje detske pisnicky, hru na hadani tonu a zvuku zvirat, a hlavne si ho umi cely sama ovladat, protoze toho neni zas tolik
- klávesy s dynamikou úhozu, u dětských kláves nebývá
- hudební kvality nedokáží posoudit
- nabíjení je jen přes micro USB a nebo tužkové baterie. vestavěný akumulátor jako notebooku nebo vyjímatelný jako u foťáku by bylo pro mě lepší řešení
- reproduktor jen 1W, ale u dětského nástroje je to možná výhoda
- když si připojíte sluchátka, tak slyšíte šum ikdyž nehrajete. možná je to problém sluchátek, možná je to normální, nemám srovnání
- Vzhledem k ceně velice kvalitní výrobek se kterým jsme spokojeni.
- Bylo by vhodné zákazníky upozornit na jiný typ koncovky výstupu sluchátek
- Kvalita zpracování, zvuk
- Malé a levné klávesy od Yamaha. Slušná velikost a klávesnice 37, dynamická (stejná jako u série DX)
- Klasický výber zvuků, bicí sady (základní)
- Arpeggio, portamento, 3 typy efektů - delay, fiilter a pitch myslím, někdy má kombinace zvuku a efektu zajímavý výsledek
- Jede na baterky! Já tam mám power banku. Je snadno přenosný.
- Jde kombinovat paměť (pattern + instrument), arpeggio a hru - to jsou dohromady 4 zvuky
- I přes nevýhody dole za cenu přes dva tisíce je to užitečný malý hudebník!
- Paměť se těžko chytá do rytmu, opakuje se s mezerou, což naruší rytmus, je potřeba metronom a zkoušet přesně ten okamžik, kdy to vypnout
- Efekty jsou nešikovně, musí se držet tlačítko, nejde ho aplikovat trvale (ale jde ho nahrát :-))
- Ovládání není dokonale intuitivní
- Arpeggio nejde naprogramovat
- Nejde měnit oktáva během zapnutého patternu
Podle mě se hodí na různé věci, učit se hrát, doprovázet kytaru nebo bicí, složit si malou skladbu. Já ho používám na hraní k DJ setu, ale musím zapojit externí efekty. Výhoda je přenosnost a provoz na baterky (o kabel a slot v zásuvce míň). Na tu cenu je to dobrý přístroj, a od Yamahy. Podle mě nespadá do kategorie dětské klávesy, umí víc.
za tuto cenu slušný
Byla jsem překvapená. Určitě za mě super. Holka začíná hrát a má to mnoho funkcí. Za mě suler
- je lehký
- Má být s dynamikou úhozu, ale pro mě moc měkké. zvuk je také horší než u Yamahy 125 , kterou mám doma . Zvuk úměrný ceně. Ale pro účely rekreační chalupy stačí.
- Program výuky je super, zahraje si i úplný amatér.
- Skvělý zvuk
- S Ipadem funguje skvěle
- Pěkný vzhled
- Jednoduchá obsluha
- Není podrobný návod jak propojit s PC
- Cenově výhodný set.
- Vše, co je potřeba do začátku - klávesy, stolička, stojan, sluchátka.
Všechny součásti setu jsou dostatečně kvalitní a začátečníka finančně nezruinují. Klávesy se prodávají i v černé verzi (Yamaha PSR E363), kromě barvy jde o zcela stejný model.
- Slušně nasamplované zvuky.
- Dynamika úhozu.
- Zabudovaný výukový program.
Hrají slušně, možná jen trochu potichu, zapomeňte na ozvučení čehokoliv většího než domácí pokoj, jako školní klávesy na výuku hraní však plně vyhoví. Za tu cenu je to zřejmě nejlepší koupě pro začátečníka. Existuje úplně stejný model, akorát v jiné barvě - černé Yamaha PSR E363, který je v současné době nedostupný, proto jsem koupil tento stříbrný. Černá je sice na pianu klasická barva, ale ani ta stříbrná nepůsobí nijak rušivě a do moderně zařízeného interieru se hodí.
- Perfektní se Synthesií
Pro začátečníky super.
Přivezli a hned hrajeme, je to dost intuitivní. Stojánek také vyhovuje.
Jsem začátečník. Tyto klávesy jsou lehké, milé na pohled a pro mé hudební začátky splňují vše, co jsem si představovala.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »