Nejnovější recenze ze sekce Keyboardy
- Super zvuky
- super doprovody
- Super pro začátečníky
- Dobrý poměr kvalita/cena.
- Má to tolik funkcí, že jsem se je ještě všechny nenaučila ovládat :-)
Výborný poměr cena/výkon.
- Produkty, které jsem si zakoupila mám sice jen krátce, ale jsem velice spokojená. Mají vše co jsem od nich očekávala. Keyboard má hezký design, skvělý zvuk a super funkce, vhodný pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Tento produkt mi doporučil můj lektor a já jsem moc ráda, že jsem ho uposlechla. I co se týče ceny, výborný poměr cena /výkon. I příslušenství super, vřele doporučuji.
Skvělý nástroj
Super
- chybí avizovaná dynamika kláves
Za tuto cenu předčil má očekávání. Velice doporučuji !
- vysoká kvalita provedení
- velmi dobré vybavení
- dobrý poměr cena výkon
- značka
Dobrá volba.
Byla mi nabidnutá na místo Casio--- Yamaha a jsem velice spokojen, jak s hlasem tak s kvalitou výrobku-Dík
- levné
- variabilní
- reprodukce
Varhany fungují dobře jen doporučené materialy v češtině se mi nepodařilo stahnout
- Výhodná cena při zakoupení nástroje v setu.
- Vhodně volené doplňkové zboží v setu (stojan, pedál, sluchátka, ochranné pouzdro).
- Nástroj je výborně vybaven - zvuky i doprovody.
- Osvědčená kvalita od Yamahy.
V této cenové relaci už lze vybrat zajímavý dárek - zvolil jsem akustickou 4/4 kytaru.
- k přenášení není tak těžký
- dsplay je sice menší, ale docela úhledný
Má hezký disain, skvělý zvuk a supre funkce, vhodný pro začátečníky ale i pro pokročilejší, určitě doporučuji i muzikantům do kapel. Je to opravdu kvalitní hudební nástroj. Tento produkt mi doporučil můj syn a já jsem opravdu moc rád, že jsem uposlechl, protože to je přesně to, co jsem hledal. Co se tyče ceny, je docela přijatelná. A byla-li to dobrá koupě? Ano, byla.
Skvělá věc i pro začátečníky
- Kvalita za rozumnou cenu.
- Perfektní zvuk.
- Dětem se moc líbí, opravdu vhodný dárek.
- Krásný design.
- Citlivost na dotyk
- Možnost připojení sustain pedálu
- Spousta módů a možností doprovodů atd.
- Použitelné jako MIDI controller s připojeným PC/tabletem/smartphonem
- Kvalita zpracování
- Chybí mi bluetooth (při vydání nebylo tak aktuální, jako dnes)
- Sustain pedál není analogový, ale pouze digitální, tedy ON/OFF, není možné jej máčknout jen trochu
- Stojánek na noty je absolutně nepoužitelný (drobná výtka)
Hodně hudby za velice rozumnou cenovku, doporučuji všem začátečníkům. Se značkou CASIO mám v oblasti hudebních kláves jen a jen pozitivní zkušenosti
Je to kvalitní výrobek, klávesnice s dynamikou, pěkný zvuk, výhoda, že se dá otočným kolečkem snížit nebo zvýšit hlasitost. Je i možnost různých doprovodů a výukový program, který je možný i pozastavit nebo opakovat nějakou krátkou část skladby. Zatím se jako samouk učím podle knížky "Klavírní škola pro začátečníky", kde je uveden prstoklad pro jednotlivé klávesy (noty) a různá cvičení. Na YouTube lze najít pro doplnění "hudební nauku" nebo při zadání "hra na klavír pro začátečníky".
- pro začátečníka výborný
- nevím
nevýhodu neznám,jedině zpomalení pro začátečníka ale dá se zvládnout
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »