Nejnovější recenze ze sekce Keyboardy
- Oproti nižšímu modelu má více možností výstupů
ok
super spokojeni na hrajou sklabi
Koupeno pro dceru.Chce se učit na klavír.Ona je moc spokejená,že ze to perfektní.Já kvituji kvalitu kláces a perfektní zvuk.
- Pro naši dceru do hudebky skvělý nástroj
- Příjemná klaviatura.
- Základní spektrum zvuků pro běžné žánry dostačující.
- Dobrá váha a rozměry.
- Zvuk celkově je tenký, takový papírák, v hluku na podiu se neprosadí, barevně pěkný, ale spíš rovnou do hotové nahrávky. To mě přijde bohužel trend u většiny současných digitálů..
- Nepřehledné ukládání do bank.
- Zvuk varhan ve výškách je dost nepříjemně ostrý.
- Krásný zvuk
- Mnoho funkcí
Zatím máme krátce, ale spokojenost. Pěkné, podsvícení kláves je super, spoustu funkcí.
- Na doporučení kolegy .Reálný zvuk klavíru ,dynamická klavesnice šíroký rejstřík nástrojů
- je malý
Jednoduchý výkonný nástroj
Je dobrý i pro začátníky celková spokojenost.
- jednoduchý přechod v rámci řady PA
- kvalita se pozná
- super nástroj
- Dobré pro učení začátečník.
- Není k sehnání český návod.
Za málo peněz dobré k učení ,ale bez návodu to jde těžce. Dá to dlouhou dobu k pochopení a snahu a děti to dlouho bavit nebude.S návodem bych to i doporučil a nechápu co je v tom za fígl ,že není k mání.
- Děti se učí dobře. *****
- Chybí některé dobé styly z předchozích nástrojů
- Tento workstation nabízí nepřeberné množství zvuků napříč všemi hudebními žánry, k tomu široké spektrum stylů, možnosti kombinací arpeggia, multipadů, audia - neskutečně výkonná DSP jednotka atd. Zkrátka - stačí si přečíst specifikace nástroje a pustit ukázky.
- Za tu cenu je to super!
- Krásně zní
- Variabilita nástrojů
Velká spokojenost. Rozhodně zde nenakupuji naposled. Konečně e-shop, na který se dá spolehnout.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »